Faciliteiten

Het Kuikentje heeft een schitterend historisch pand tot zijn beschikking. Dit pand is speciaal voor onze kinderopvang zeer grondig verbouwd en voldoet aan de allerhoogste eisen. Dat vonden wij echter niet goed genoeg. Daarom vindt u in ons pand voorzieningen die niet wettelijk verplicht zijn, maar wel het verblijf in het Kuikentje tot een genot maken.

Mechanische luchtzuiverings- en koelsysteem
Het gehele pand is voorzien van een exclusief mechanisch luchtzuiverings- en ventilatiesysteem. Dit systeem ververst en ontvocht de lucht in de ruimtes en koelt de ruimtes indien nodig. Zodat u tijdens hete zomers weet dat uw baby toch lekker kan slapen, en uw dreumesen en peuters fijn kunnen spelen. Natuurlijk profiteren de grotere kinderen in de BSO van dit fijne ventilatiesysteem.

Keuken
Wij hebben een zeer professionele keuken, waar we erg trots op zijn. Omdat alles speciaal voor ons naar onze ideeën is gebouwd, zijn alle functionele ruimtes optimaal ingericht wat betreft hygiëne en onderhoud.

Ons eigen theater
Uw kinderen zullen waarschijnlijk meer onder de indruk zijn van ons unieke inpandige theater. Een echt theater, met een podium, gordijnen en spotlights – dat nodigt uit tot muziek, zang en dans en vele uren speelplezier.