Veiligheid

Uw kinderen zijn uw kostbaarste bezit, en zo behandelen wij hen ook. Dat betekent dat veiligheid heel erg belangrijk is.

Kinder EHBO / AED
Kleine ongelukken gebeuren dagelijks, opgroeien gaat nu eenmaal gepaard met veel vallen en opstaan. Meestal is er niets aan de hand. Maar om te zorgen dat een verwonding direct herkend en eventueel behandeld kan worden, hebben al onze leidsters een diploma voor Kinder EHBO. Daarnaast beschikt Het Kuikentje over een AED voor reanimatie.

Brandveiligheid
Ons pand voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan brandveiligheid. Dit wordt gecontroleerd door de brandweer. Daarnaast houden wij geregeld een ontruimingsoefening, zodat alle leidsters precies weten wat ze bij noodgevallen moeten doen.

Camera-toezicht en toegangscontrole
De toegangen van Het Kuikentje worden met camera’s gecontroleerd. Niemand kan zomaar naar binnen lopen, want alle deuren zijn voorzien van een codeslot. Dat heeft veel voordelen: u kunt tijdens de breng- en haaltijden gewoon naar binnen lopen en hoeft niet te wachten tot de deur voor u geopend wordt. De leidsters kunnen bij de kinderen op hun groep blijven, waardoor de rust in de groep niet verstoord wordt. En bovendien weet u zeker, dat onbevoegden onherroepelijk voor een dichte deur staan bij Het Kuikentje!

GGD rapportage
Het Kuikentje draagt zorg voor verantwoorde opvang van kinderen conform de Wet Kinderopvang. De GGD houdt toezicht op de kwaliteit van de opvang door de locaties te bezoeken en te beoordelen.

LRK nummer KDV Rosendaalsestraat: 444155673

Inspectierapport GGD:
Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het inspectierapport van de GGD.

LRK nummer BSO Supertijd: 146768607

Inspectierapport GGD:
Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het inspectierapport van de GGD.