Landerij de Park

In de zomervakantie staan er een heleboel leuke uitjes gepland, zo ook het uitje naar Landerij de Park in Elst.

Vele waren nog niet op de Landerij geweest dus met zijn alle zijn we gaan ontdekken… Een grote schuur met dieren, een ‘bouwerij’ waar je met pallets een hut kon bouwen, kabelbanen, klimtoestellen, een grote zandbak en een heel groot waterrad!

Na de lunch zijn we naar het grote waterrad gegaan. Een heel groot rad met emmertjes, een waterpomp en heel veel gootjes waar het water doorheen stroomde. 1 Groot feest! Met dit weer is het natuurlijk heerlijk om met water te spelen… Naast het waterrad lag een sloot. Hiervan was een stukje afgezet met palen en met zand iets verhoogd. De leiding stonden bij de palen, want verder mochten de kinderen niet. Schoenen uit en lekker het water in! Geweldig wat een schik hadden de kids!! Als je met zijn alle in het water staat nodigt het natuurlijk uit om elkaar nat te spetteren… Een watergevecht en iedereen was vies en nat. Heerlijk!!

Na dit grote wateravontuur wat het tijd om op te drogen en een wandeltocht te maken door de struintuin. Halverwege konden we kiezen, rechts door de struiken of links over boomstammen. De helft ging links en de andere helft rechts… uiteindelijk kwamen we elkaar gelukkig weer tegen!

Nieuws & activiteiten