Hoera een nieuwe groep!

De zomervakantie is helaas voorbij, net zoals de verbouwing van het kinderdagverblijf. Wat hebben wij ontzettende mooie nieuwe groepen gekregen! En wat zijn we er blij mee!

De babygroepen zitten nu naast elkaar en hebben een nieuwe passende naam gekregen. Babygroep Vijverlaan heet voortaan ‘het wiegje’, en onze voormalige babygroep aan de Rosendaalsestraat heet vanaf nu ‘het nestje’.

De baby’s vinden het erg gezellig om naast elkaar te zitten. Er ontstaan allemaal nieuwe “vriendschapjes” tussen de baby’s, vooral de iets oudere baby’s weten elkaar al te vinden.

In de tussendeur, zit op kruiphoogte twee ronde raampjes. Alle baby’s vinden dit helemaal geweldig en zoeken elkaar op deze manier op. Even door het raampje kijken en met de hand er tegen aan slaan, kijken wat er gaat gebeuren en wie er gaan reageren. Komt er een reactie?? ….. dan worden de baby’s extra enthousiast. Kiekeboe!

De hele dag door kruipen en/of tijgeren de kinderen vrolijk en enthousiast achter elkaar aan. Uiteraard is het ook heel interessant om een kijkje in de andere groep te nemen. Zodra de deur open staat, nemen een aantal baby’s meteen deze gelegenheid. Op naar het volgende avontuur…

Nieuws & activiteiten