Onze medewerkers

Dagelijks staan onze medewerkers voor onze klanten klaar. Er zijn diverse functies en rollen binnen ons team. Hieronder stellen een aantal medewerkers zich voor.

Jennifer, Pedagogisch medewerker

Ik werk sinds 2008 op Het Kuikentje als pedagogisch medewerkster. Op dit moment ben ik werkzaam op de dreumesgroep leeftijd 1 tot 2 jaar. Het stimuleren van de ontwikkeling op een speelse manier vind ik erg belangrijk. Ieder kind is hierbij uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo.

Kimber, Assistent leidinggevende

Bij Het Kuikentje werk ik ruim 8 jaar met veel enthousiasme. Het is geweldig om te zien en ervaren hoe de kinderen hier hun allereerste woordjes en gesprekjes voeren, spelen, ontdekken, maar vooral groeien en bloeien. Kinderen voelen zich hier echt thuis. Ik laat u graag kennis maken met Het Kuikentje door middel van een rondleiding op locatie.

Madelon, Pedagogische coach

Ik werk samen met de pedagogische medewerkers aan het waarborgen van de kwaliteit van de kinderopvang, de kans op ontwikkelen van de kinderen en de collega’s. Als er vanuit het team of vanuit de ouders vragen zijn over de ontwikkeling van een kind kijk ik mee en bied ik ondersteuning aan.

Hiernaast vervul ik de rol van praktijkopleider binnen Het Kuikentje. Dit houdt in dat ik alle stagiaires en BBL studenten begeleid tijdens hun studie en in onze praktijk.

Alla, Facilitair medewerker

De taken van de facilitair medewerker zijn afwisselend. Samen met mijn collega’s van de facilitaire dienst kook ik warme maaltijden voor de kinderen, verzorg ik de algemene ruimtes zoals keuken en wassarette en houd ik de lokalen schoon en netjes. Ook zorg ik ervoor dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is zoals voeding en verzorgingsproducten. Ik vind het belangrijk om mijn taken goed uit te voeren, daar haal ik mijn voldoening uit.

Ilse, Administratief- / planning medewerker

Het is prettig actief te zijn bij een relatief kleine organisatie waardoor er ruimte is voor diversiteit, ontwikkeling en goed contact met de ouders.

Dit contact begint al met de fase van het “in verwachting zijn van”, totdat het kind naar de basisschool of zelfs het voortgezet onderwijs gaat.

Wij proberen zoveel als mogelijk de wens van de ouder te realiseren, daarmee kunnen wij een stukje bijdragen in de veranderingen in de levenssituatie bij de klant met als doel om betekenisvol te zijn voor het kind en de ouder(s). Ben je geïnteresseerd in het Kinderdagverblijf of de Buitenschoolse opvang, bel gerust.

Ariane, Locatiemanager

Welkom bij onze Kinderopvang Het Kuikentje, een begrip in Arnhem-Noord als het gaat om kwaliteit en persoonlijke benadering. Als locatiemanager moet je van alle markten thuis zijn maar één taak springt er toch bovenuit, namelijk het motiveren en helpen groeien van onze toegewijde medewerkers die dagelijks voor de ouders en kinderen klaar staan. Als kleine organisatie staan we graag dicht bij onze klant en streven naar korte lijntjes in onze communicatie. Loop gerust het kantoor binnen wanneer u vragen heeft. Ik ben blij als ik u kan helpen.