Onze organisatie

Het Kuikentje is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt geleid door jonge, enthousiaste mensen, die dol zijn op kinderen en vinden dat Kinderopvang professioneel moet worden aangepakt.

Werksfeer
Het team is zorgvuldig gekozen, omdat we een goede werksfeer erg belangrijk vinden. Onze leidsters zijn trots op hun vak en hebben hart voor de kinderen. Het behouden van een open en prettig werksfeer is prioriteit nummer 1 van de leidinggevende.

Werkomgeving
Als zorginstelling zijn kwalitatief goede accommodatie en het materieel erg belangrijk, zodat goed personeel het werk met gemak en plezier kan uitvoeren. Omdat het gebouw speciaal voor de kinderopvang grondig verbouwd is, hebben we in alles rekening kunnen houden met de eisen die specifiek gelden voor de kinderopvang. En dan bedoelen we niet alleen de geldende wettelijke eisen, maar ook aanpassingen aan de werkomgeving die ervoor zorgen dat onze werknemers zo prettig mogelijk kunnen werken.

Voortdurend in ontwikkeling
Wie werkt bij Het Kuikentje blijft zich ontwikkelen, en groeit met ons mee! Omdat we ons profileren door hoogstaande dienstverlening, moeten we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de kinderopvang. Dat betekent dat ons personeel bij moet blijven, en indien nodig zorgen wij voor extra coaching, trainingen en cursussen. Onze medewerkers nemen regelmatig deel aan trainingen in het gebied van pedagogiek en kinderopvang.

Beloning
Salariëring gebeurt bij Het Kuikentje volgens de CAO-Kinderopvang. Maar wij vinden dat harde werkers beloond moeten worden, daarom zorgt Het Kuikentje voor uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.