Tarieven 2024

U kiest bij Het Kuikentje de kinderopvang die bij uw situatie past. De keuze bestaat uit verschillende pakketten.

Keuze uit meerdere pakketten
Hieronder treft u de lijst aan van diensten en tarieven in 2024 voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Diensten en tarieven KDV 2024

Diensten en tarieven BSO 2024

Raadpleeg onze openingstijden via:
Openingstijden KDV
Openingstijden BSO

Verlengde opvang
Op aanvraag is verlengde opvang mogelijk. De verlengde opvang kan per kwartier worden aangevraagd en tot maximaal een half uur voor de standaard openingstijd en een half uur na de standaard sluitingstijd.

Maatwerk
De kinderopvang wordt standaard aangeboden voor vaste dagen in de week. De kinderen zijn het meest gebaat bij een vaste structuur. Ouders die bijvoorbeeld door hun werkritme meer flexibiliteit nodig hebben zijn bij Het Kuikentje van harte welkom. Wanneer uw wensen niet aansluiten bij één van de standaard pakketten zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Vaak kunnen wij samen met de ouders een maatwerkafspraak maken en zo passende opvang bieden. De tarieven voor een maatwerk oplossing wijken af van de standaard tarieven.

Servicedagen en flexibele opvang
Als u een dag tijdig afwezig meldt ontvangt u een servicedag. Een servicedag kunt u dan onder bepaalde voorwaarden gebruiken om een extra opvangdag te betalen. Als u geen servicedagen hebt maar wel extra opvang nodig heeft kunt u dat tegen betaling aanvragen. Bij voldoende ruimte op de groep en voldoende personeelsbezetting worden de aanvragen voor extra opvang goedgekeurd. Deze service is geheel geautomatiseerd en eenvoudig te gebruiken via het web portaal of via de een app van het ouderportaal.

Kinderopvangtoeslag
Als uw kind naar een geregistreerde kinderopvang gaat (zoals Het Kuikentje), draagt de overheid in veel gevallen bij. Op de site van de belastingdienst staan de regels precies uitgelegd. Wilt u weten wat u uiteindelijk zelf moet betalen? Ga dan naar de kostencalculator van de belastingdienst.